Välkommen till Miljöl Uppsala torsdagen den 28/9

Inbjudan till Miljöl Uppsala – Uppsalas miljöpub

Digitalisera eller dö – hur näringslivet och framtidens arbete för ingenjörer stöps om av den nya maskinåldern

Stefan Fölster visar hur ny teknik sällan varit en flod som lyfter alla båtar. I stället har några lyckats erövra världen, medan många har blivit överkörda. Digitalisering är i det avseende inget undantag. Vad måste vi göra för att tillhöra överlevarna?

Stefan Fölster är chef för Reforminstitutet, en tankesmedja som analyserar framgångsrika reformer från hela världen. Stefan har skrivit en rad böcker om den nya teknikens hot och löften som  ”Robotrevolutionen” och ”Framtidens jobb”. Han har en bakgrund som forskare och adj. Professor på KTH samt som Chefekonom på Svenskt Näringsliv.

Tid:        Torsdagen den 28 september kl 19.00.
Plats:     Scandic Uplandia, Dragarbrunnsgatan 32, Uppsala. Miljölmingel från kl 18.

 

Arr: Ingenjörer för Miljön i samarbete med Naturskyddsföreningen i Uppsala, Sveriges Ingenjörer och Scandic Uplandia.

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *