Nästa mingel/öppet-hus är 3/12

Naturskyddsföreningen bjuder in gamla, nya och blivande medlemmar att fika eller ta en öl med oss!

Är du kanske trött på att vara den enda miljöintresserade på jobbet, i skolan eller kompisgänget? Eller är du nyfiken på vad som händer eller sprudlar du av ideer? Kom då och möt likasinnade i Naturskyddsföreningens lokala grupp!
Oavsett om du är en ny medlem, har varit det sedan länge eller bara gillar att snacka miljö vill vi gärna träffa just dig!
Vi vill veta vad du funderar över när det gäller miljö och allt annat och kankse kan vi hjälpa dig med nått.
Oavsett om du är expert eller novis, ung eller yngre så är du varmt välkommen till Scandic Uplandia på Dragarbrunnsgatan 32.

Vi kommer att vara där första måndagen varje månad, kl 18-20.

Hoppas att vi ses!

NÄR: kl 18-20
VAR:  Scandic Uplandia, entréplanet, längst in till höger, Dragarbrunnsgatan 32 Uppsala

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *