Våtmarker som en klimatlösning – Årsmöte 22/3-2022

Välkomna till årets årsmöte! Detta år är temat våtmarker och klimat, och vi har bjudit in Tomas Loreth Remén från Upplandsstiftelsen som kommer att berätta om återställning av våtmarker och ge några lyckade exempel. Vi kommer också att inleda kvällen med ett föredrag om klimatarbete på kommunnivå som kommer att ledas av Erik Pihl, energisakkunnig och ansvarig för fossilförbudskampanjen på Naturskyddsföreningens rikskansli.

Årsmötet kommer att hålla hus i Drabanten, där vi samlas runt 18:30. Kvällen kommer att börja med två korta föredrag och vi kommer sedan att dra igenom de ordinarie årsmöteshandlingarna som vanligt. Dagordningen och alla andra handlingar för årsmötet hittar du längst ned i detta inlägg. Vi bjuder på fika så och diskutera hur vi ska göra Uppsala mer hållbart tillsammans! Välkomna!

/Adam Wallin, ordförande Naturskyddsföreningen Uppsala

TID: 22/3 2022, kl 18:30
VAR: Café Mumrik, Kungsgatan 61
VEM: Alla är välkomna, men bara medlemmar kan rösta under årsmötet

 

Dagordning stämma 2022

Verksamhetsplan 2022

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2021

Resultatrapport 211230

Balansrapport 211230

Proposition för ändrade stadgar

Kommentera

2 thoughts on “Våtmarker som en klimatlösning – Årsmöte 22/3-2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.