Hur Mår Fyrisån? Årsmöte 2021 den 23/3

Välkomna till årets årsmöte! Denna gången måste vi tyvärr göra det digitalt, men vi är fast beslutna att göra det spännande ändå och har därför bjudit in Zahrah Lifvendahl från Fyrisåns Vattenförbund, som kommer och berättar om hur det egentligen går för Fyrisån och vad vi kan göra och gör för att förbättra dess tillstånd.

Årsmötet kommer att ske via Zoom, och du får länken dit via mail veckan innan årsmötet om du anmäler dig via formuläret nedan. Kvällen kommer att börja med ett kort föredrag av Zahrah och vi kommer sedan att dra igenom de ordinarie årsmöteshandlingarna som vanligt. Dagordningen och alla andra handlingar för årsmötet hittar du längst ned i detta inlägg. Så ta med er middagen eller kvällsfikat och diskutera hur vi ska göra Uppsala mer hållbart tillsammans! Välkomna!

/Adam Wallin, ordförande Naturskyddsföreningen Uppsala

TID: 23/3 2021, kl 18:30
VAR: Zoom, via länk skickad på mailen
VEM: Alla är välkomna, men bara medlemmar kan rösta under årsmötet

 

Dagordning_årsstämma_2021

Motion Hågadalen_Nåsten

Verksamhetsplan 2021

Valberdningens förslag till årsstämman

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2020

Revisionsberättelse 2020

Balansrapport 201230

Resultatrapport 201230

Kommentera

2 thoughts on “Hur Mår Fyrisån? Årsmöte 2021 den 23/3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.