Magnus Carlsson och Weeping Willows gillar Naturskyddsföreningen!

Magnus Carlsson bjöd in Naturskyddsföreningen att vara med vid Weeping Willows julkonserter runt om i landet. Magnus promotar Naturskyddsföreningen högst påtagligt. Han hade också ett intressant och viktigt sommarprat i somras i radions P1.

 

 

 

 

Vid hans båda konserter på UKK 21-22/12 i Uppsala hade föreningen ett välbesökt bokbord, där många passade på att köpa årets bok ”Ett hållbart liv 365 råd”. Vi som var på plats fick njuta av en fin julkonsert.

På bilden syns Magnus Carlsson och Ira Sundberg från länsförbundets styrelse.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.